Előfizetői tartalom

Mínuszokkal kezdi a hetet az amerikai tőzsde, nagyot esett az olajár

Portfolio
A magyar tőzsdén szünetel a kereskedés hétfőn és kedden a március 15-i nemzeti ünnep miatt, külföldön azonban a szokott rendben zajlik az élet a tőzsdéken. A befektetők továbbra is az orosz-ukrán háborús fejleményekre fókuszálnak, de fél szemmel Kínára is figyel a világ, ahol 2020 óta nem látott koronavírus-járványhullám készül kibontakozni, tovább fenyegetve a globális ellátási láncokat. Az ázsiai tőzsdéken jelentősebb eséseket lehetett látni ma reggel, az európai részvénypiacokon azonban erősödésekkel indult a hét, különösen a német tőzsdén, miután a befektetők diplomáciai áttörésben reménykednek az orosz-ukrán háborúban. Az amerikai indexek már nem tudtak emelkedni délután, nagyot esett a Nasdaq. Közben az olajpiacon is lejtmenet bontakozott ki, a WTI 100 dollár alatt is járt ma.

2022. március 14. 21:22 Megosztás Nagyot esett az olajár Nagyot esett ma az olajár, a WTI 100 dollár alá is benézett, jelenleg 102 dolláron áll, ami 6,7 százalékos esésnek felel meg. 2022. március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés