Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zártak amerikai tőzsdék, az élen a techrészvények

Portfolio
Nagyot zuhant a ma hajnali kereskedésben a hongkongi és a kínai részvényindex, amit mögött részben az újabb kínai koronavírus-járvány kirobbanása, részben pedig a kínai technológiai papírok mélyrepülése áll. Európában az orosz-ukrán hírekre figyelnek továbbra is a befektetők és jön a szankciók újabb köre, de a Fed holnapi kamatdöntése is egyre közeleg. A magyar tőzsde ma is zárva tart nemzeti ünnepünk miatt, a héten először szerdán nyit ki. Az amerikai tőzsdék emelkedésekkel kezdték a keddi kereskedést, amit az is támogat, hogy az olajár tovább esik ma, a WTI 100 dollár alatt jár.

2022. március 15. 21:10 Megosztás Emelkedéssel zártak az amerikai tőzsdék Jó hangulatban indult és jó hangulatban ért is véget a keddi nap az amerikai tőzsdéken. A Dow Jones 1,82 százalékot, a S&P 2,17 százalékot, a Nasdaq pedig 2,92 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés