Előfizetői tartalom

Jön az új elektromos Porsche, 2030-ra az új Porschék 80 százaléka elektromos lesz

Tavaly, történetében először több mint 300 ezer autót adott el a Porsche, az új rekordhoz pénzügyileg is erős eredmény, rekord üzemi eredmény társult, mondták el a sportautó-gyártó vezetői a Porsche AG ma délelőtt tartott éves sajtókonferenciáján. Az elmúlt hetek eseményei, az ukrajnai háború azonban a Porsche-gyárak ellátási láncait is érinti, egyes esetekben már nem lehetséges a menetrend szerinti termelés. A kialakult helyzet ellenére a vállalat fenntartja a hosszútávú profitabilitási célkitűzéseit, és tovább halad előre a modellpaletta villamosításában, az évtized közepére jön a kizárólag elektromos meghajtású 718-as Porsche.

Komoly kihívások, megerősített hosszú távú tervek A Porsche AG éves sajtókonferenciáját Oliver Blume, a Porsche AG igazgatótanácsának elnöke nyitotta meg, a bevezetőben természetesen az aktuális helyzettel, az ukrajnai háborúval is foglalkozott, kiemelve, hogy a Porsche a békés, nemzetközi jog betartása melletti rendezés híve. "A Porsche nagy aggodalommal és megdöbbenéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés