Előfizetői tartalom

Waberer's: elérhető lehet idén a tavalyi bevétel és eredmény

Portfolio
Emelkedő bevételről és eredményességről számolt be 2021 negyedik negyedévére a Waberer’s negyedéves gyorsjelentésében. A bevételnövekedés elsősorban a nemzetközi fuvarozási szegmens javuló bevételtermelő képességének volt köszönhető, miután sikeresnek bizonyult a modellváltás. A menedzsment kommentárja szerint az orosz-ukrán háború közvetlenül nem érinti a céget, viszont a közvetett hatások bizonytalanságot hordoznak. Összességében a 2021-es év árbevételének és eredményének elérése reális cél lehet a vezetőség szerint.

Növekvő árbevétel, javuló eredményesség a negyedik negyedévben 2021 negyedik negyedévében 5,4 százalékkal nőtt a Waberer’s árbevétele az előző év hasonló időszakához képest, és 150,7 millió eurót ért el. Az időszaki negyedéves árbevétel növekedés elsősorban a nemzetközi fuvarozási (ITS) szegmens javuló bevétel termelő képességének köszönhető, ahol több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés