Előfizetői tartalom

Újabb forrás állítja, hogy hatalmas üzletre készül az Indotek Csoport Horvátországban

Portfolio
Újabb horvátországi sajtóértesülések láttak napvilágot arról, hogy a magyar Indotek veheti meg a Sberbank részesedését a legnagyobb horvát élelmiszer-kereskedőben. A Vecernij List napilap szerint a Fortenova átvilágítása már meg is kezdődött és a tranzakció várhatóan a következő hetekben megtörténhet – írja a See News.

A horvát napilap vasárnapi száma szerint a Sberbank tárgyalásokat folytat az Indotekkel a Fortenova 44 százalékos részesedésről. Pénteken egy másik horvát lap, a Jutarnji list szellőztette meg, hogy a magyar Indotek Csoport vásárolhatja meg a részesedést az élelmiszeripari óriásban. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 18. Gigantikus üzletet köthet az Indotek Csoport: megaakvizíció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés