Előfizetői tartalom

Folytatódott a rali az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Jó hangulatban telt a keddi kereskedés az európai tőzsdéken, a vezető indexek szinte kivétel nélkül jelentős plusza kerültek ma délután, ehhez képest azonban a magyar tőzsde lemaradónak számított, részben az MNB frissített inflációs előrejelzése és GDP-prognózisa miatt. Eközben az amerikai tőzsdéken pozitív mozgások látszanak, a befektetők látszólag gyorsan túltették magukat Jerome Powell tegnapi nyilatkozatán, amikor a jegybankelnök arról beszélt, hogy agresszívebb kamatemelések jöhetnek az infláció megfékezése miatt.

2022. március 22. 21:13 Megosztás Erős zárás Miközben Ukrajnában komoly harcok zajlanak, a tőkepiaci hangulat ma kifejezetten jó volt, a Dow Jones 0,7, az S&P 500 1,1, a Nasdaq pedig 1,9 százalékot emelkedett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés