Előfizetői tartalom

Hamarosan jön az IVSZ konferenciája, a jövő megértésére koncentrál idén a SMART

Portfolio
Az IVSZ rendezvénye át- és megélte mindazt a nehézséget, kihívást, útkeresést, amit az elmúlt két évben szinte az összes iparág. 2020-ban teljes egészében és a SMART életében első alkalommal online valósult meg az esemény, tavaly pedig hibrid formában beszélgettünk a b2b közönséggel arról, jön-e és meddig marad ez a hibrid világ? Azt hittük, hogy 2022-re végre csillapodnak a hullámok körülöttünk, de éppen ellenkezőleg történt – így nem is lehetne aktuálisabb arról beszélni az idei SMART-on: hogyan teremthetünk magunknak egy biztos jövőt?

Az agy, a kkv…. A jelenleg bizonytalan és beláthatatlan jövő megértésre koncentrál a személyes, fizikai térbe visszatérő SMART konferencia.A konferencia két teremben négy témakört jár körbe egyetlen nap alatt, aminek Pellegrino Riccardi interkulturális szakértő előadása adja meg a felütést. Az olasz, brit és norvég gyökerekkel bíró szakember azt a kérdést fogja pedzegetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés