Előfizetői tartalom

Megvan, hogy mennyi osztalékot fizet a Magyar Telekom, de a HOLD Alapkezelő szerint jóval többet kellene

Portfolio
A Magyar Telekom áprilisban tartja éves rendes közgyűlését, melyhez kapcsolódó határozati javaslatokat közzétette a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Ebből kiderült, hogy mekkora osztalékot tervez fizetni a cég a 2021-es eredmény után, illetve mekkora mennyiségben vásárolna vissza részvényeket. Külön érdekesség azonban, hogy a HOLD Alapkezelő (mint részvényes), több javaslatot tett a napirendi pontokhoz, többek között jelentősen magasabb osztalékot javasoltak.

15 milliárd forintos osztalék és részvényvisszavásárlás jöhet Közzétette a Magyar Telekom az éves rendes közgyűlésének előterjesztéseit. Ezek között szerepel, hogy az igazgatóság 15 milliárd forint osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek. Az osztalék kifizetésének első napja 2022. május 10. Az osztalékfizetésre vonatkozó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés