Előfizetői tartalom

Mínuszban zárt Amerika, kilőtt az olaj

Portfolio
A korábbi hetekben főleg az orosz-ukrán háború és a magas inflációval kapcsolatos aggodalmak miatt estek a tőzsdék, ehhez képest viszont már az látszik a globális piacokon, hogy elindult egy visszapattanás és a korábbi veszteségeket szépen kezdik ledolgozni a vezető indexek. Ezzel összhangban ma Európában is pozitív volt a nyitás, azonban kora délutánra elfogyott a lendület, és elkezdtek lefordulni a tőzsdék, majd egyre nagyobb mínuszok alakultak ki. Ezzel szemben a magyar tőzsdén alapvetően jó volt ma a hangulat, részben a Mol erős teljesítményének köszönhetően. Ami a tengerentúli piacot illeti, az amerikai indexek is mínuszban zártak, miközben az olaj árfolyama 5-6%-ot emelkedett.

2022. március 23. 21:03 Megosztás 1% feletti mínuszban zárt Amerika Egész nap eladói nyomás határozta meg a hangulatot az amerikai piacon, a vezető indexek kisebb erősödés után a nap végére egy százalék körüli mínuszoknál mozogtak, a napot pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés