FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Emelkedtek az amerikai tőzsdék

Portfolio
A hetekben főleg az orosz-ukrán háború és a magas inflációval kapcsolatos aggodalmak határozzák meg a hangulatot a tőzsdéken, ma a NATO főtitkára kijelentette Brüsszelben, hogy egy repüléstilalmi zóna kialakítása Ukrajna felett teljes körű háború kitöréséhez vezetne Oroszország és az észak-atlanti szövetség  között. A főtitkár a csúcstalálkozó után azt is elmondta, hogy a NATO vezetői megállapodtak abban, hogy továbbra is kell támogatni és továbbra is fogják támogatni Ukrajnát. Ami a tőzsdei folyamatokat illeti, ma kisebb eséseket láthatunk a vezető börzéknél, a BUX index a jegybank kamatemelése után ugyancsak lefordult, elsősorban az OTP-n keresztül adják a befektetők a magyar tőzsdét. A kereskedés végéhez közeledve még rosszabbra fordult a hangulat a magyar tőzsdén, miután Szijjártó Péter elmondta, hogy öt ország katonái jönnek Magyarországra a NATO-együttműködés keretében.

2022. március 24. 21:07 Megosztás Emelkedéssel zárt Amerika A vezető amerikai indexek emelkedéssel zárták a csütörtöki kereskedést, a Dow Jones 1, az S&P 500 1,4, a Nasdaq 1,9 százalékos pluszban fejezte be. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés