Előfizetői tartalom

Mennyit keresnek a hazai nagyvállalatok vezetői? Itt vannak a friss számok

Portfolio
Százmilliós fizetéseket vihettek haza tavaly a Magyar Telekom és a Richter felsővezetői – szúrta ki a Forbes a közgyűlési előterjesztésekben megtalálható javadalmazási jelentésekből, amit törvény szerint már közzé kell tenniük a hazai tőzsdei vállalatoknak. Bemutatjuk, hogy a hazai blue chipeknél mennyit keresett tavaly a menedzsment, az igazgatósági tagok és a felügyelőbizottság.

Magyar Telekom A Magyar Telekomnál az igazgatóság tagjai havonta tiszteletdíjban részesülnek, javadalmazásuk változó elemet nem tartalmaz, az elnök havonta 600 ezer forintos, a tagok havi 450 ezer forintos juttatást kaptak. Erről a tiszteletdíjról 2021-ben több igazgatósági tag lemondott, vagy jótékony célokra ajánlották fel. A felügyelőbizottság tagjai szintén havi tiszteletdíjat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés