Előfizetői tartalom

Magyar biztosítóvezérek: cunami közeleg, fel kell készülni a háború új hullámaira

Portfolio
Koronavírus-járvány után orosz-ukrán háború, folyamatosan jönnek a kihívások a magyar biztosítási szektorban, de a szolgáltatók állják a sarat. A Portfolio Biztosítás 2022 konferenciájának biztosítói vezérekből álló panelbeszélgetésén szó volt a háború és a Covid közötti hasonlóságokról és különbségekről, a díjbevételek megugrásáról, a digitalizáció és az insurtechek szerepéről, de kiderült az is, mit gondol a szakma a magyar állam beszállásáról az Aegonba és az Unionba.

Járvány után itt a háború, mik a főbb különbségek és hasonlóságok? Almássy Gabriella, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója szerint a legnagyobb hasonlóság a bizonytalanság a koronavírus és a háború között, ugyanakkor a szektor jól reagált ezekre a helyzetekre és válaszokkal tudtak szolgálni. Kiemelte, hogy olyasmivel, mint a járványhelyzet, még sosem találkoztunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés