Előfizetői tartalom

McKinsey: nagy a nyomás a magyar biztosítókon az infláció és a gyenge forint miatt

Portfolio
Jelentősen felforgatta a pandémia a biztosítási szektort, egy sor megatrend alakítja át most a szektort. Rafal Domanski, a McKinsey & Company társpartnere a Portfolio Biztosítás 2022 konferenciájának nyitóelőadásában kitért a közép-európai biztosítók helyzetére is, kiemelve, hogy a magyar szolgáltatók eredményét az infláció és a gyenge forint is nyomás alá helyezi. Nem maradt el azonban a fejlesztési lehetőségek bemutatása sem.

Rafal Domanski, a McKinsey & Company társpartnere előadásában a globális biztosítási piaci trendekről és kihívásokról beszélt, a McKinsey Global Insurance Report 2022 adataira alapozva. Az előadásának főbb üzenetei: Jelentősen felforgatta a pandémia a biztosítási szektort, különösen az iparág dinamikáját: a tanácsadó adatai szerint a biztosítási díjbevételek és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés