Előfizetői tartalom

Olyan szélsőségessé vált az időjárás Magyarországon, hogy még a biztosítók is fogják a fejüket

Portfolio
Szélsőséges időjárás, jégkár, fagykár – egyre több és egyre koncentráltabb formájú kárigénnyel találkoznak a biztosítók Magyarországon is, mindeközben egy sor szabályozói elvárásnak kell tudni megfelelni. A Portfolio Biztosítás 2022 konferenciájának zöld biztosítókról és biztosításokról szóló, Csurgó Ottó által moderált panelbeszélgetésében a résztvevők a megváltozott kártapasztalatokról, a klímaváltozás miatti díjemelés szükségességéről és a zöld irányba tett előrelépések fontosságáról is beszéltek.

Fenntarthatóság és jelentéstételi kötelezettség Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletág vezetője, és vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az utóbbi években egyre több az új jogszabály és jelentési kötelezettség, amelynek meg kell felelni. Ezek nemcsak felügyeleti, hanem házon belüli jelentési kötelezettségek is, a munkaidő harmadát ma már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés