Előfizetői tartalom

Háború, járvány, magas olajár - Ne is álmodjunk filléres repülőjegyekről idén nyáron?

Portfolio
Éppen csak elkezdett normalizálódni a világ a koronavírus-járvány után, már bátran lehetett tervezgetni a nyaralásokat, amikor kirobbant februárban az orosz-ukrán háború, újabb sokként hatva a világ légiközlekedésére. Az olajárak elszálltak, ami nem jó hír a még mindig veszteségekkel küzdő szektornak és nem jó hír a repülni vágyóknak sem, hiszen könnyen lehet, hogy magasabb repülőjegyárak jönnek.

Nem volt könnyű légitársaságot működtetni már a koronavírus-járvány előtt sem, fapadosok előretörése miatt kiélezett volt a verseny és a légiközlekedés egyébként sem könnyű biznisz. A recesszió nem tesz jót, mert csökken az utazási kedv, a robosztus gazdasági növekedés pedig a magasabb olajárak miatt nem kedvez. Ennek ellenére a járvány előtti évek kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés