Előfizetői tartalom

A tegnapi örömnek már nyoma sincs, lefordultak a tőzsdék

Portfolio
A tegnapi optimizmus után ma kivárás látszik a részvénypiacokon, az ázsiai tőzsdék vegyes elmozdulásokat mutattak hajnalban, az európai indexek pedig jellemzően mínuszban álltak egész nap. A BUX mérsékelt emelkedéssel indította reggel a kereskedést, de napközben a magyar piac is lefordult, ami leginkább az OTP számlájára írható. A háborús hírek vannak a fókuszban ma is, feszülten figyeli a világ, hogy Oroszország tényleg tartja-e magát az ígéreteihez, amivel kapcsolatban nem jó hír, hogy Moszkva már hűti a megegyezéssel kapcsolatos várakozásokat és nem csökken a harcok intenzitása sem.

2022. március 30. 22:03 Megosztás Javulás a hajárban A nap végére javítottak valamelyest az indexek. A Dow végül 0,2%-ot esett, az S&P 500 0,6%-kal került lejjebb, míg a Nasdaq 1,2%-ot vesztett értékéből. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés