Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés a NAP-tól, ugrik az árfolyam

Portfolio
Piaci villamosenergia adásvételi szerződéseket kötött a NAP, a bejelentést követően pedig jelentősen emelkedett a cég részvényárfolyama. A fix áras szerződési konstrukció révén a szerződés időtartam alatt a cég érintett leányvállalatainak bevétele várhatóan több mint 65 százalékkal fogja meghaladni az eredeti üzleti tervben szereplő előrejelzést.

A január 1-én hatályosult jogszabályi változások és a magas piaci villamos energia árak miatt a társaság megvizsgálta a portfóliójába tartozó naperőművek kötelező átvételi rendszer (KÁT) mérlegkörből való kilépésével elérhető eredményjavulási potenciált, és a kilépés lehetőségéről, illetve annak feltételeiről egyeztetést folytatott a szabályozó hatósággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés