Előfizetői tartalom

Mérsékelt plusszal indították a negyedévet az amerikai indexek az ukrán háború mellett

Portfolio
Az új negyedév első kereskedési napján mérsékelt emelkedést produkáltak az európai vezető részvényindexek, és mellettük a BUX is, aztán az amerikai vezető részvényindexek is kis plusszal zárták a pénteki napot. Ebben szerepe lehet annak, hogy az ukrajnai frontról érkező vegyes hírek hatása gyengülőben van a pénz- és tőkepiacokra, másrésazt annak, hogy összességében továbbra is erős amerikai gazdaságot sugároznak ama közzétett foglalkoztatási és beszerzésimenedzser-indexek, amelyek így 50 bázispontos Fed kamatemelést hozhatnak májusban.

2022. április 01. 22:21 Megosztás A végére is mérsékelt plusz lett A kereskedés végéhez közeledve volt egy intenzív emelkedés a három vezető részvényindexben, így zárásra 0,3-0,4%-os pluszba lendültek az indexek. Heti alapon lényegében stagnálással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés