Előfizetői tartalom

Itt az újabb Fidesz kétharmad - Mi jön most a tőzsdéken?

Portfolio
Vasárnap lezajlott a választás, amely végül a Fidesz-KDNP győzelmével zárult, ma pedig megérkeztek az első tőzsdei reakciók, amelyek a 2018-as választásokhoz képest meglehetősen visszafogottak voltak. Ennek részben az az oka, hogy továbbra is nagy a bizonytalanság a költségvetés konszolidációját illetően - mondták el a Portfolio-nak a hazai profi befektetők. Emellett megkérdeztük az alapkezelőket arról, hogy milyen hatásai lehetnek a választási eredményeknek a magyar tőzsdei cégekre nézve, milyen fiskális szigorításra lehet számítani, és mikre lesz érdemes figyelni a következő időszakban.

Cser Tamás, vezető részvényportfólió-kezelő, HOLD Alapkezelő A várható költségvetési megszorítást és ennek vállalati hatásait emelte ki Cser Tamás a tegnapi választás tőzsdére gyakorolt hatásaival kapcsolatban. Hozzátette azonban, hogy ezzel kapcsolatban továbbra is nagy a bizonytalanság, nehéz megjósolni, hogy milyen intézkedések jöhetnek. A 2010-es analógiával élve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés