Előfizetői tartalom

Teljesen megszüntetné az EU az orosz energiafüggőséget - Jönnek az újabb szankciók!

Portfolio
Az Európai Bizottság kedden új szankciókat javasolt Oroszországgal szemben az ukrajnai invázió miatt, beleértve az orosz szénvásárlás és az orosz hajók uniós kikötőkbe való belépésének tilalmát, és közölte, hogy dolgozik az olajimport betiltásán is. Az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek a javaslata szerint az Oroszország elleni új szankciócsomag a kereskedelem további korlátozását is magában foglalja majd. A javaslatok végrehajtásáról a 27 uniós tagállamnak kell döntenie.

Jönnek az újabb szankciók Mindannyian láttuk a hátborzongató képeket Bucsáról és más területekről, ahonnan az orosz csapatok nemrég kivonultak. Ezeket az atrocitásokat nem lehet és nem is fogjuk válasz nélkül hagyni - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Unió végrehajtó testületének vezetője. A négy eddigi szankciós csomag keményen csapott le, és korlátozta a Kreml...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés