Előfizetői tartalom

A Hold Alapkezelő nyilvános levele a Magyar Telekom menedzsmentjének

Portfolio
A Hold Alapkezelő a részvényesi érdekérvényesítés érdekében újra nyilvános levelet küldött a Magyar Telekom menedzsmentje számára, amelyben többek között arra szeretnének választ kapni, hogy kellőképpen vannak-e ösztönözve a vezetők a társaság részvényesi értékének növelésére, illetve annak az árfolyamban való tükröződésére. A levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

"Tisztelt Menedzsment! A Magyar Telekom a közgyűlési előterjesztésében közzé tette az Önök javadalmazását az alábbiak szerint: A Forbes.hu cikket jelentetett meg ezen közzététel kapcsán „Brutális főnökfizetések a Telekomnál és a Richternél – mutatjuk a számokat!” címmel. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy tulajdonosként egyáltalán nincs ellenünkre, ha egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés