Előfizetői tartalom

Beindult az energetika üzletág, ugrik az Opus nyeresége

Portfolio
A tavaly lezárult energetikai felvásárlásoknak köszönhetően nagymértékben emelkedett az Opus Global bevétele és eredménye a negyedik negyedévben és 2021 a cég eddigi legerősebb éve lett - derül ki a ma közzétett éves jelentésből. Az ipari termelési szegmens továbbra is stabilan hozza az eredményeket, a turizmus üzletág épül fel a koronavírus-járvány után, a mezőgazdasági és élelmiszeripari divízió helyzetét azonban a magas energiaárak nehezítik. A háborúval kapcsolatban a cég megjegyzi, hogy jelen pillanatban még nem mérhetők fel jelentős hatások.

2021 negyedik negyedéve Jelentősen emelkedett 2021 negyedik negyedévében az Opus Global bevétele és masszív nyereséget ért el a vállalat, annak köszönhetően, hogy lezárult tavaly a Titász és a Tigáz felvásárlása, amivel az energetika szegmens ismét eredményt termelt. A vállalat közleményében kiemeli, hogy: „a 2021-es év meghatározó stratégiai célkitűzésének megvalósítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés