Előfizetői tartalom

Régen volt annyi izgalom a Magyar Telekomnál, mint ma

Közgyűlést tartott ma a Magyar Telekom, ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem a világ legizgalmasabb eseménye, de a mai különbözött a korábbiaktól: a vállalat egyik legmeghatározóbb kisebbségi tulajdonosa, a HOLD Alapkezelő többek között arra szerette volna rávenni a cég vezetését, hogy az igazgatóság javaslatában szereplőnél fizessen több osztalékot, tegyen le az asztalra új osztalékpolitikát, új javadalmazási politikát, de új igazgatósági tagot is javasol az alapkezelő. Végül a közgyűlés a kisrészvényesek minden javaslatát elutasította. A Portfolio a közgyűlésről élőben tudósított.

2022. április 12. 17:05 Megosztás Itt a vége 16. Igazgatóság beszámolója a részvényesek a társaság osztalékpolitikájára tett javaslatainakelbírálásáról; igazgatóság felszólítása új osztalékpolitika kialakítására. A HOLD Alapkezelő kérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés