Előfizetői tartalom

Csúnya lett a vége az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Leginkább visszafogott mozgásokat láthattunk a héten a vezető európai és a tengerentúli tőzsdéken is, ma kisebb kilengések mellett emelkedtek az európai tőzsdék, a tengerentúlon azonban sokkal negatívabb volt ma a hangulat, főleg a technológiai részvények teljesítettek gyengén a kötvényhozamok emelkedését követően. Gazdasági adatok tekintetében az Európai Központi Bank ma tartotta újabb kamatdöntő ülését - az EKB nem módosított az irányadó kamatszinten, és mivel a piac erősebb üzenetet várt, a tartalmilag üres közleményre az euró gyengülésbe kezdett. Ezen kívül az USA-ban ma felpörgött az első negyedéves gyorsjelentési szezon, kifejezetten jó számokat közölt a Goldman Sachs és a Morgan Stanley is, a Wells Fargo eredménye azonban valamelyest elmaradt az elemzői várakozásoktól.

2022. április 14. 22:02 Megosztás Eséssel zárt Amerika Eséssel zártak az amerikai tőzsdék, végül a Dow is feladta a korábbi emelkedést és 0,3 százalékos mínuszban fejezte be a napot, míg az S&P 500 1,2 százalékot gyengült, a legrosszabbul pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés