Előfizetői tartalom

Erős nyarat vár a Wizz Air, húsvét után nagyon beindulnak a foglalások

Portfolio
Közzétette a március végén lezárult pénzügyi évére vonatkozó friss várakozásait a Wizz Air, aminek hatására 7 százalékos pluszba ugrott a részvények árfolyama ma délelőtt a londoni tőzsdén. A diszkont légitársaság közölte, hogy erős nyárra számít és a kapacitásai már jóval meghaladják majd a koronavírus előtti utolsó békeév, 2019 kapacitásait.

A Wizz Air prognózisai szerint a március végén zárult pénzügyi évben a működési eredmény szintjén 210-190 millió euró közötti vesztesége lehetett a légitársaságnak, a nettó eredmény pedig 652-632 millió euró közötti veszteség lehetett. A friss számok kedvezőbbek, mint amit az előző, harmadik negyedéves gyorsjelentést követően publikált várakozások a teljes évre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés