Előfizetői tartalom

Google, IBM, Apple - Melyik most a legjobb munkahely?

Portfolio
Alaposan átalakította a munkakörülményeket a koronavírus-járvány, nem csak általánosan elterjedtté tette a home office intézményét, de arra késztette a vállalatokat, hogy átgondolják, hogyan tudják javítani a dolgozói élményt. A LinkedIn közzétette éves toplistáját a legjobb amerikai munkahelyekről, most bemutatjuk a top 10 vállalatot, ahol a legjobb dolgozni és karriert építeni 2022-ben a felmérés szerint.

10. Comcast A lista tizedik helyén a Philadelphiai székhelyű távközlési és szórakoztatóipari vállalat áll, a Comcast, az NBC és a Universal Pictures filmstúdió tulajdonosa. Forrás: Comcast 9. Apple Az iPhone-ok, iPadek, Macintosh számítógépek gyártója kaliforniai székhellyel működik, Cupertinóban. 2017-ben vehették birtokba a dolgozók az új főhadiszállást,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés