Előfizetői tartalom

500 pontos emelkedéssel zárt a Dow

Portfolio
Tegnap a hosszú hétvége miatt nem volt kereskedés az európai tőzsdéken, viszont az USA-ban tegnap is nyitva volt a piac, azonban csak iránykeresést lehetett látni. A befektetők elsősorban a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a napokban, tegnap tette közzé legfrissebb számait a Bank of America, de ma jön a Netflix jelentése, holnap pedig a Tesla számai érkeznek, tehát lesz mire figyelni a héten. Az európai tőzsdéken közben rossz hangulatban telt a keddi kereskedés, a kontinens vezető indexei lejjebb kerültek, a tengerentúlon viszont jó hangulat uralkodott.

2022. április 19. 22:08 Megosztás 500 pontot emelkedett a Dow, erős napot zárt Amerika A nap végére ismét erősödésbe kapcsoltak az amerikai indexek, a javarészt pozitív vállalati gyorsjelentéseknek köszönhetően egész nap jó hangulat uralkodott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés