Előfizetői tartalom

Újabb rekord árbevétel az AKKO leányvállalatánál, a NEO Property Servicesnél

Portfolio
Tovább növelte árbevételét és nyereségét az AKKO Invest tulajdonában álló NEO Property Services Zrt. 2021-ben. A magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piacon meghatározó vállalat a tavalyi év után 1,5 milliárd forintos osztalékot fizet, mely teljes egészében az AKKO Invest csoporthoz kerül. A NEO az idei évben további növekedést tervez, melyet generálkivitelezési üzletágának bővítése is támogat.

Újabb rekordévről számolt be a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest leányvállalata, a NEO Property Services. A magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piac meghatározó vállalatának éves rendes közgyűlésén elfogadták a 2021-es évről szóló beszámolót, mely szerint a társaság 8 százalékkal, 25,4 milliárd forintra növelte árbevételét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés