Előfizetői tartalom

Miközben a Netflixet kivégezték, az IBM-nek két éve nem volt ilyen jó napja

Portfolio
A befektetők elsősorban a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a napokban - tegnap jött ki a Netflix jelentése, a streaming-óriás 2011 óta először veszített feliratkozókat, a befektetők alaposan meg is ütötték a részvényt, miközben az IBM árfolyama két éve nem látott emelkedést mutatott a negyedéves számokra. Mindeközben zárás után a Tesla számai is érkeznek, tehát lesz még mire odafigyelniük a héten a befektetőknek. Az első negyedéves gyorsjelentési szezon mellett továbbra is a háború van a fókuszban, a legfrissebb hírek szerint több nyugati ország is újabb fegyverszállítmányokat jelentett be az ukrán haderőnek, illetve Kijevbe érkezett az Európai Tanács elnöke, hogy támogatásáról biztosítsa az ukrán elnököt és az ukrán haderőt. Az ázsiai tőzsdéken ma oldalazást láthattunk, Európában kifejezetten jó hangulatban telt a kereskedés, a tengerentúli tőzsdéken pedig vegyes volt a kép, a Nasdaq esett, a Dow emelkedett.

2022. április 20. 22:12 A Dow emelkedett, a Nasdaq esett Pluszban zárta a napot a Dow index, miután a komponensei közül az IBM több mint 7 százalékot erősödött a gyorsjelentésre és a Procter & Gamble részvényei is emelkedtek a negyedéves eredményeket követően. A blue chipeket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái