Előfizetői tartalom

Vége a jó világnak, hadat üzent a Netflix a jelszavakkal trükközőknek: mindenki fizetni fog

Portfolio
Világszerte mintegy 100 millió háztartásban használnak jelszót megosztva Netflix-előfizetést, ami eddig nem igazán zavarta a streaming óriást, mivel így is szépen nőtt a felhasználószám. Most azonban, hogy a legutóbbi negyedéves gyorsjelentés szerint csökkent a felhasználószám, ami több mint egy évtizede nem fordult elő, a cégvezetés arra utalgat, hogy hadjáratot indítanak a jelszavukat megosztók ellen.

A Netflix figyelmeztetést adott ki, hogy globális fellépésre készül az előfizetési jelszavak megosztása ellen és véget vet annak az elterjedt gyakorlatnak, hogy kölcsönkérjük barátaink vagy családtagjaink belépési adatait. Vagy legalábbis többet fognak fizetni azok az előfizetők, akik így cselekszenek. A vállalat becslései szerint csak az Egyesült Államokban és Kanadában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés