Előfizetői tartalom

Németországban már jönnek is a megoldások arra, hogy olcsó legyen a villamosnergia a lakosságnak

Portfolio
Németországnak és természetesen más országoknak is most kiemelten fontos, hogy minél hamarabb biztosítsák hazájukban az energiaellátást az oroszok közreműködése nélkül. Erre reagálva a napelemeket gyártó Sonnen csütörtökön közölte, hogy 2022 harmadik negyedévétől olcsó áramellátást kínál Németországban az új tetőtéri fotovoltaikus rendszert telepítő lakossági vásárlói számára - írja a Reuters.

Korábban már részletesen is írtunk róla, hogy megugrott a háztartási napelemes energiatároló rendszerek új telepítéseinek száma Németországban a magas villamosenergia-árak és az energiaválság jelentette bizonytalanságok hatására, ez a kereslet erősödik tovább az orosz-ukrán háború következtében. Németország már így is élen jár az európai háztartási energiatárolók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés