Előfizetői tartalom

A vége nagyon csúnya lett, ezer pontot esett a Dow

Portfolio
Ezen a héten jellemzően az óvatos optimizmus látszott a nemzetközi piacokon, tegnap este viszont megint elromlott a hangulat, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnöke az IMF csütörtöki konferenciáján megerősítette, hogy készek nagyobb lépésben a kamatok emelésére, és nem zárta ki az 50 bázispontos emelés lehetőségét a májusi ülésen. A jegybankelnök szavait követően az európai tőzsdéken esés látszott a mai nap folymán, és a tengerentúlon a tegnapi lefordulás után ma is kitart a negatív hangulat.

2022. április 22. 22:01 Megosztás Egy pillanatra a -1000 pont is megvolt Végül 979 pontos, 2,8%-os mínuszban fejezte be a pénteki kereskedést a Dow Jones index, de az utolsó percekben volt egy pillanatra 1000 pont felett is a bukás. Az S&P-500 szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés