Előfizetői tartalom

Elszálltak az árak, hová utazzunk idén nyáron? - 10 úticélt mutatunk

Portfolio
A koronavírus-járvány két évig tartó bezárkózása és bizonytalansága után most, hogy egyre több ország lazít a korlátozásokon és könnyebb utazni, sokan nagy nyaralásokat terveznek, megünnepelve a kiszabadulást a "stay home" időszakából. Az utazni vágyók helyzetét nehezíti a háborús helyzet, a magasabb energiaárak és üzemanyagárak, a dráguló repülőjegyek és az általános infláció, de a brit Times most összegyűjtött néhány célpontot a világból, ahol viszonylag jó ár/érték arányú utazásokat lehet elcsípni.

Törökország Törökország olcsó választás lehet, miután a török líra jelentősen gyengült az utóbbi években, nem csak a főbb devizákkal, de a forinttal szemben is. Isztambuli átszállással több légitársasággal elérhető a török riviéra, a repülőjegy-keresők ragsoraiban a Turkish Airlines járatai állnak az élen, de nyártól közvetlen járattal is repülhetünk Budapestről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés