Előfizetői tartalom

Felkészültek-e a vállalatok a nagy kibercsatákra?

Portfolio
Milyen szervezeti kérdéseket vet fel a hatékony kibervédelem megteremtése? Milyen eszközöket alkalmaznak a vállalatok a támadások kivédése és megelőzése érdekében? Kötnek-e a vállalatok biztosítást a kiberkatasztrófákra ugyanúgy, mint bármilyen káreseményre? Biztonságos menedék lehet-e a felhő, illetve mit gondolnak erről a vállalatok? A Moody's első, kötvénykibocsátó vállalatok kibervédelmi gyakorlatairól készített felmérése ezekre a kérdésekre keresi a választ.

A tanulmányban több mint 1300 szervezetet kérdeztek meg 26 ágazatból. A kutatásban többnyire vállalatok vettek részt, de kormányzati szervek és állami vállalatok is válaszoltak a kérdésekre. A megkérdezettek között nagy arányban szerepeltek pénzügyi szolgáltatók, valamint fontos közműszolgáltatók – például vízművek, útfenntartók és elektronika művek is. A válaszadók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés