Előfizetői tartalom

Fordulat az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Múlt pénteken beszakadtak az amerikai tőzsdék, miután Jerome Powell a hét korábbi részében utalt rá, hogy a Fed a korábban vártnál agresszívebb kamatemelésekre készül, erre egy globális hangulatromlás jött a piacokon, amely továbbra is kitart. Ma az ázsiai piacok is estek, amelyet az újabb koronavírus-hullámhoz kapcsolódó szigorú lezárások súlyosbítottak. Ami az európai piacokat illeti, itt a globális képpel összhangban jelentős esés volt ma látható, a magyar tőzsdén is rossz volt a hangulat. Mindemellett az amerikai piacokon is esés látszott a mai kereskedés elején, a végére azonban eljött a fordulat.

2022. április 25. 22:01 Minden jó, ha a vége jó A Dow 0,7%-os, az S&P 500 0,6%-os, a Nasdaq 1,3%-os pluszban fejezte be a kereskedést a hét első napján. A piaci hangulat a végén javult fel igazán annak ellenére, hogy a nap nagy részét a kínai covid-lezárásokkal és az amerikai kamatkörnyezet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái