mobilrecash
Üzlet

Még nem késő beszállni az ingyenpénzes magyar fintech startupba

Portfolio
2022 februárjától crowdfunding keretében bárki tulajdonosi részesedést szerezhet az egyik ismert hazai számlainformációs szolgáltató társaságban, a Recashben. A kampány 34 nappal a forrásbevonási kör vége előtt előtt jól áll: a befektetési igény több mint 80 százalékát elérték már. 
A hazai fintech szektorról és a nemzetközi fintech trendekről is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

A Recash mobilapplikációt működtető második hazai PSD2-es társaság közösségi finanszírozási kampánya eddig példátlan sikerrel lépett a nyílt szakaszba

- tájékoztatta lapunkat Zádor Balázs, a társaság vezérigazgatója.

A Tőkeportál crowdfunding kampányában a 184 befektető által rögzített befektetési indikációk elérték a befektetési igény közel 81%-át, azaz a befektetők eddig már több, mint 64 millió forintnyi befektetési szándékot jeleztek a platformon. A nyílt szakaszba lépett kampányba már bárki befektethet a Tőkeportálon keresztül akár csak 20.000 forintos összeget.

Széles körben 2021 júniusától érhető el a teljes mértékben magyar fejlesztésű Recash mobilapp, mely felhasználói számára teendőmentesen ígér 2-20%-os vagy akár annál is nagyobb arányú pénzvisszatérítést (azaz cashbacket), bankkártyás vásárlásaik után. A cégről és a megoldásról részletesen itt írtunk.

A hazai fintech szektorról és a nemzetközi fintech trendekről is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

A címlapkép forrása: Portfolio

usa zaszlo
himlo kiutes
olajfinomito
fagylalt fagyi
irán
2022. május 17.
Hitelezés 2022
2022. május 31.
Financial IT 2022
2022. június 8.
Portfolio Property X 2022
2022. június 1.
Portfolio Digital Transformation 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Konténer bolt