Előfizetői tartalom

Megint nagyon csúnya volt a nap az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Amióta Jerome Powell Fed-elnök múlt héten arról beszélt, hogy a jegybank a magas infláció miatt a korábban vártnál agresszívebb kamatemelésekre készül, alaposan elromlott a részvénypiaci hangulat. Ma az európai piacokon napon belül még úgy látszott, hogy jöhet egy pozitív korrekció, azonban a kereskedési idő végére ismét lefordultak a vezető indexek. Ehhez képest az amerikai tőzsdéken a tegnapi nagy fordulat után ma megint csak rossz volt a hangulat, a nap végére pedig begyorsult az esés, így végül jelentős mínuszban fejezték be a napot az amerikai tőzsdék, főleg a tech papírokat ütötték meg, a Tesla például 12 százalékot esett ma.

2022. április 26. 22:06 Nagyon csúnya lett a vége A végére még tovább fokozódott az esés az amerikai tőzsdéken, végül jelentős mínuszban fejezték be a napot a vezető indexek, a Dow 2,4 százalékot esett, míg az S&P 500 2,8 százalékkal került lejjebb, a Nasdaq pedig 3,9 százalékot...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái