Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós: ősszel jöhet a koronavírus hatodik hulláma, de ez már csak náthajárvány lesz

Portfolio
Rusvai Miklós virulógus véleménye szerint Kína zéró-Covid politikája – a mára relatíve megszelídült vírussal szemben – hosszú távon rendkívül megterhelő lehet, ami horribilis összegeket emészthet föl, ráadásul nem is igazán célravezető. A víruskutató egyetértett azzal, hogy a kelet-ázsiai óriás már a kezdetektől kicsit más „taktikát” alkalmazott a pandémiával szemben – írja az Infostart.

Mint azt felidézte, az európai kormányok és egészségügyi szakemberek – már viszonylag korán – arra a következtetésre jutottak, hogy előbb-utóbb meg kell tanulunk együtt élni a vírussal. Tehát úgymond rá lehet engedni a lakosságra, feltéve, hogy már rendelkezésre áll a vakcina, megkezdődött a védekezés, valamint, amikor már biztosított a legérzékenyebb korosztály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés