Előfizetői tartalom

Az Audi és a Porsche is beszáll a Forma-1-be

Portfolio
Régóta keringtek hírek azzal kapcsolatban, hogy a Volkswagen konszern valamilyen formában részt vehet a Forma-1-ben, idén áprilisban pedig megerősítette a cég, hogy a konszernhez tartozó két prémium márka, az Audi és a Porsche is csatlakozhat a versenysorozathoz, azonban a végleges igent csak azután mondják ki, hogy tisztázódtak a 2026-os idénytől kezdődően életbe lépő motorszabályok. A konszern vezérigazgatója ma bejelentette, hogy a Volkswagen prémium márkái, az Audi és a Porsche csatlakozik a Forma-1-hez, írja a Reuters.

Már hónapok óta folynak a találgatások arról, hogy a két márka tárgyalásokat folytat a Forma-1-be való belépésről, Herbert Diess, a Volkswagen vezérigazgatója ma végre bejelentette: az Audi és a Porsche is beszáll a Forma-1-be. Diess a YouTube-on nyilatkozva elmondta, hogy a Porsche előkészületei egy kicsit konkrétabbak. Az Audi kész mintegy 500 millió eurót ajánlani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés