Előfizetői tartalom

Masterplast: rekord első negyedéves bevétel és még csak most jön a hőszigetelés évtizede

Portfolio
Folytatódik a növekedési sztori a Masterplastnál, az első negyedévben mind a bevétel és az eredmények is kétszámjegyű ütemben emelkedtek - derül ki a cég ma hajnalban publikált negyedéves gyorsjelentéséből. A háború miatt felerősödő áruellátási nehézségek és áremelkedések, valamint a fokozódó infláció kihívásokat jelentenek a szektornak, de a Masterplast menedzsmentje optimista, ugyanis Európai szinten óriási keresletet tapasztalnak a felújítások miatt, amihez az energiaárak emelkedése is hozzájárul. "Az előttünk álló évtized a hőszigetelés évtizede lesz" - véli a vezetőség.

Folytatódik a növekedés Az épületek hőszigeteléséhez kapcsolódó termékekre európai szinten erőteljes keresleti trend alakult ki, ennek köszönhetően közel 35 százalékkal növekedett a Masterplast első negyedéves bevétele az előző év azonos időszakához viszonyítva és eredményszinten is kétszámjegyű növekedést tudott felmutatni a társaság – derül ki a cég ma hajnalban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés