Előfizetői tartalom

Hamarosan dogecoinból is vehetnek Guccit az amerikaiak

Portfolio
Az olasz luxusmárka, a Gucci elkezdi elfogadni a kriptovalutában történő fizetést néhány amerikai üzletében - írja a BBC. A vásárlók számos kriptovalutával fizethetnek majd, többek között Bitcoin, Ethereum és Litecoin segítségével. A szolgáltatást még ebben a hónapban bevezetik néhány kiemelt üzletében, köztük a Los Angeles-i Rodeo Drive-on és a New York-i Wooster Streeten.

A Gucci, amely a francia Kering tulajdonában van, csatlakozik azon vállalatok egyre növekvő számához, amelyek elkezdték elfogadni a virtuális valutákat. A cég közölte, hogy Shiba Inuval és Dogecoinnal - egy úgynevezett "mém" kriptopénzzel, amelyet eredetileg viccből hoztak létre - is lehet majd a boltokban fizetni. Az üzletekben kriptovalutával fizető vásárlóknak egy QR-kódot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés