Előfizetői tartalom

Eszköztámogatásokkal segíti a Mol az ukrajnai energetikai hálózat működését

Portfolio
A Mol-csoport szolidaritást vállal a háború által sújtott ukrán energetikai szektorral, és eszköztámogatással segíti az energetikai hálózat folyamatos és biztonságos működését, áll a vállalat közleményében. A Mol eddig összesen 290 ezer eurónak megfelelő támogatást ajánlott fel, és az ukrán fél visszajelzése alapján 50 ezer euró értékben szállít eszközöket a határhoz.

A Mol-csoport csatlakozott a Nemzetközi Olaj- és Gáztermelők Szövetsége (IOGP)  kezdeményezéséhez, és részt vesz az Ukrajnának nyújtott eszköztámogatási programban. Az iparági együttműködés célja, hogy elhárítsa a háború során keletkezett károkat, segítse az ukrán energetikai hálózat folyamatos működését. A programot az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatósága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés