Előfizetői tartalom

Már a járvány előtti szinten a Graphisoft Park kihasználtsága

Portfolio
Továbbra is stabil számokat szállít a Graphisoft Park, a kihasználtság a járvány előtti szintre emelkedett, ami növekvő árbevételt és profitot hozott a cég számára. Emellett a vállalat azt is közölte, elindította az elérhető fejlesztési területen tervezett épület felhúzásához szükséges építési engedélyeztetési folyamatot annak érdekében, hogy jelentős bérlői igény esetén a fejlesztés elindítható legyen.

Újra 97 százalékon a kihasználtság Ahogy az elmúlt időszak tapasztalatai mutatják, a koronavírus járvány következtében kialakult, az irodák üresedésére vonatkozó nagyfokú bizonytalanság enyhült, a home office és a hibrid munkavégzés térnyerése mellett hosszú távon is érzékelhetően szükség van a személyes jelenlétre, a közös munkára. A heti néhány nap home office...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés