Előfizetői tartalom

Újragondolták a Gundelt: várják a gyerekes családokat és a kutyásokat is

Portfolio
A több mint 125 éves, tradicionálisan a nemzetközileg is legismertebbnek számító budapesti étterem és kávéház komoly átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. A covid miatti kényszerpihenő után a Danubius Hotels tulajdonában lévő épület új üzemeltetőt kapott, aki alaposan átalakította a gasztronómiai és vendéglátási koncepciót is: a kerthelyiség megnyitásával sokkal nagyobb vendégszámot képes befogadni az étterem, amely a szélesebb igényekhez igazodva az árait is leszállította, játszótér nyílt a gyerekeknek, a kutyákat pedig külön étlap várja.

„A Gundel étterem a vendéglátósok számára egy ikonikus hely, a Gundel az első, magyar gasztronómiát maghatározó család volt, szakmai díjat neveztek el róluk, sőt, a vendéglátóipari szakközépiskolát is. Ugyanakkor az emberek emlékezetében, úgy él, mint a felső tízezer étterme, amely drága, dress code és pompa van. Pedig korábban a Gundel nem volt egy elitista hely, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés