Előfizetői tartalom

Egyre aggasztóbb, ami a kriptopiacon történik

Portfolio
Korábban írtunk róla, hogy a TerraUSD nevű stablecoin árfolyama jelentősen elszakadt a dollártól, ami pánikszerű hangulatot okozott a piacon. Most egy másik, lényegében a legfontosabb és legnagyobb piaci értékű stablecoinnál is kinyílt az olló és az értéke jelentősen a dollár értéke alá csökkent, ami tovább fűti az egyébként is negatív hangulatot a kriptovaluták piacán.

A Tether (USDT) nevű stablecoin 94 centre zuhant (a Coinbase adatai szerint) a mai kereskedésben, és bár erről a szintről visszakorrigált az árfolyam, az írás pillanatában nincs meg a dollárral való paritás, ami elméletben az egész token lényege lenne. Közben a bitcoin egészen 25 400 dollárig esett, elérve a korábban 2020 decemberében látott szintet. A befektetők úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés