Előfizetői tartalom

Feltámadtak a kriptovaluták, rátenyereltek a vételi gombra a befektetők

Portfolio
Nagyon érett már egy felpattanás a kriptovaluták piacán, miután az elmúlt napokban öntötték a befektetők a különböző tokeneket. A részvénypiacon is látható hangulatjavulással, és a kriptopiaci túladottsággal ez a visszapattanás meg is érkezett ma reggelre, így komoly pluszba lendült a bitcoin mellett több kisebb altcoin árfolyama. Mindeközben a Luna és UST tokenek - amelyek összeomlása begyorsította az esést az elmúlt napokban - kereskedését több nagy kriptotőzsdén is leállították, miután a zuhanás következtében a hálózatot fel kellett függeszteni, ami azt jelenti, hogy ezekkel az eszközökkel jelenleg nem lehet feldolgozni a tranzakciókat.

Az elmúlt napokban durva esést láttunk a kriptovaluták piacán, több kisebb token az értékének 20-40 százalékát elvesztette, míg a bitcoin 16 százalék esett az elmúlt egy hétben. Ennek következtében már túladottság alakult ki a piacon, ami meghozta a vevőket. Részben ennek tudható be, hogy ma jelentős felpattanást lehet látni az egyes tokenek esetében. Nagyon fontos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái