Előfizetői tartalom

Nagyon jól megy a Magyar Telekom anyacégének

Portfolio
A Magyar Telekom anyacége, a Deutsche Telekom az elemzői várakozásokat meghaladó negyedéves bevételről és EBITDA-ról számolt be, az erős eredmény az amerikai egység, a T-Mobile US, valamint az európai üzletág növekedésének köszönhető. A menedzsment az izmos első negyedév után megemelte az egész évre vonatkozó előrejelzését.

A Deutsche Telekom idei első negyedéves bevétele 6,2 százalékkal 28 milliárd euróra nőtt, hajszállal magasabb lett, mint az elemzők által várt 27,87 milliárd eurós becslés. A vállalat EBITDA-ja 9,87 milliárd euró volt az idei első negyedévben, meghaladva az elemzők várakozásainak 9,55 milliárd eurós átlagát. A növekedés egyik motorja az amerikai leánycég, a T-Mobile...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés