Előfizetői tartalom

Komoly rali alakult ki a tőzsdéken, jó volt a hangulat Amerikában

Portfolio
Az elmúlt napokhoz képest ma globális hangulatjavulás látszott a piacokon, az ázsiai indexek is emelkedtek és az európai tőzsdéken is erős volt a mai nap, a magyar tőzsde pedig kifejezetten jól teljesített, részben amiatt, mert a ma reggel közölt adatok szerint az első negyedéves GDP-növekedés jóval a várakozások felett alakult. A mai nap folyamán több fontos gazdasági adat érkezett, emellett az EKB és a FED vezére mondott este beszédet. Az amerikai tőzsdék ezeket követően 1,3-2,8 százalék körüli pluszban zárták a kereskedést.

2022. május 17. 22:45 Megosztás A keddi kereskedést a vevők uralták az amerikai részvénypiacokat: a Dow Jones értéke 1,3 százalékot, az S&P 500 értéke pedig 2 százalékot erősödött. A legjobb teljesítményt a technológiai vállalatokat magába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés