Előfizetői tartalom

Világra szóló újítást jelentett be az MNB: NFT-t bocsátanak ki

Portfolio
A Múzeumi világnapon a Magyar Nemzeti Bank új mobilapplikációt indít, mely a Pénzmúzeum játékos és szakmai tartalmakkal rendelkező mobil felületeként, valamint digitális érmeregiszterként is funkcionál majd. A magyar jegybank az innovatív kezdeményezés keretében egy privát blokklánc alapú dedikált NFT (Non-Fungible Token, ún. nem helyettesíthető token) platformot hozott létre, ami világszinten is újdonságnak számít - derül ki az MNB közleményéből.

Financial IT 2022 A pénzügyi újításokkal, a blokkláncban rejlő lehetőségekkel kiemelten foglakozunk május 31-ei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A Múzeumi világnapon a Magyar Nemzeti Bank elindította a Pénzmúzeum mobilapplikációt. Az új applikáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés