Előfizetői tartalom

Merre tovább most a tőzsdéken? – Mutatjuk, mit gondol a Wall Street

Portfolio
Volatilis időszakot élünk a tőzsdéken, nem csak a részvénypiacok, de a kriptovaluták is nagyot estek néhány hét leforgása alatt. Minden befektetőben hasonló kérdések fogalmazódnak meg ilyenkor. Meddig folytatódhat az esés? Meg volt már a piac alja? Mit kell venni ilyenkor? Ezekben a kérdésekben nagy segítséget jelenthetnek az olyan alapkezelői felmérések, mint amilyet a Bank of America is havi rendszerességel szokott elkészíteni a profi Wall Street-i befektetők körében. Ennek májusi kiadása a héten jelent meg és kiderült belőle, hogy a befektetők jelenleg milyen piaci kockázatoktól tartanak a leginkább, milyen eszközöket preferálnak, és mire számítanak a következő időszakban.

Befektetés 2022: így védd meg a pénzed az inflációtól Június 3-án online zárt befektetési klubot szervezünk Signature előfizetőinknek. A téma minden befektetéssel rendelkező magánszemélyt érint: hogyan védekezhetünk az infláció ellen. További részletek itt: Információ és jelentkezés Egyre pesszimistábbak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés